Pán je Duch, a kde je Pánův Duch, tam je svoboda. (2. Korintským 3,17)

Křesťanské příspěvky populárnější než jiné celebrity

Křesťanské příspěvky populárnější než jiné celebrity

Některé z nejpopulárnějších příspěvků na Twitteru pocházejí od křesťanských lídrů, zastíňují dokonce i celebrity jako je Lady Gaga.

New York Times tento týden přinesl zprávu o tom, že člen Twitter týmu se rozhodl zjistit, proč jsou některé příspěvky na Twitteru populárnější než jiné. Ukazuje se, že několik nejúspěšnějších a nejvlivnějších příspěvků pochází od křesťanských lídrů, jako např. Joyce Meyer, Max Lucado a TD Jakes. Vybudovali si "věrné skupiny následovníků, kteří daleko překračují hranice jejich sociálních sítí," píše se ve zprávě.

Výrok TD Jakes "Tvoje slova lidem řeknou, co si myslíš. Tvé skutky jim řeknou, čemu věříš" byl sdílení 2 490 krát. Ve srovnání s tím, jeden příspěvek popové zpěvačky Katy Perry byl sdílený 2 491 krát. Přestože Jakeše předběhla o jedno sdílení, třeba dodat, že ona má na Twitteru 20 milionů následovatelů, zatímco Jakes jich má pouze 450 000.

Skupiny oslovují pastory a jiné křesťanské vedoucí, kteří ještě nejsou až tak seznámeni s Twitterem, aby jim pomohli využívat sociální sítě k oslovování dalších lidí.

Zdroj, foto: CharismaNews.com

 

Překlad: Tereza Stanková 


Zpět na zprávy