Boží království totiž není v řeči, ale v moci. (1. Korintským 4,20)

Pokračujeme 4.9.2017

Pokračujeme 4.9.2017

Je tady podzim. Před církví stojí velké výzvy – je potřeba standardně získávat učedníky a budovat církev. Je však potřeba se zaměřit na jednu oblast a tou je apostáze a ztracené ovce.

Proč se lidé ztrácejí z církve?

  1. Je to tah světa, hříchu, který se posiluje přes internet.
  2. Iracionální apostatický tlak, který způsobí znechucení, při kterém je zamlžený duchovní pohled, vztah s Ježíšem a realita Božího království. Upozorňuji, že když je člověk v takovém stavu, je ohroženo jeho srdce, ne jeho mysl.
  3. Démonická učení, která tvrdí, že není potřeba chodit do církve a povzbuzují k opouštění shromáždění.
  4. Konflikty v církvi, konflikty mezi ovcemi a konflikty ovcí s vedením sboru. Způsobují urážku, kterou tělesní křesťané nedokáží překonat.
  5. Působení apostatických křesťanů na druhé. Má vyvolat dojem, že ti lidé, kteří jsou obětaví a horliví, jsou hloupí, směšní a oklamaní. Apostati sofistikovaně kritizují církev a odtahují ovce z jádra směrem ven.

Závěr: Jelikož se skutečně jedná o čarování, je třeba použít duchovní zbraně. Prosím, abyste v každém sboru udělali seznam lidí, kteří se ztratili nebo jsou v „okně“, ze kterého mohou vypadnout. Za tyto lidi se jmenovitě přimlouvejte u Pána a vysvobozujte je z pod vlivu temných sil. Ve jménu Ježíše. Pokračujeme.

Zdroj: milost.cz, 5.9.2017


Zpět na zprávy