Ovoce Božího Ducha však je láska, radost, pokoj, trpělivost, laskavost, dobrota, věrnost, tichost a sebeovládání. Proti tomu se zákon neobrací. (Galatským 5,22-23)

CfaN organizuje 10 dní modliteb za rodiny

CfaN organizuje 10 dní modliteb za rodiny

Mnoho věrných a vydaných křesťanů prochází bolestnou zkušeností. Oni sami jsou sice zachráněni, ale ti, kteří jsou jim nejvzácnější - jejich rodiče, děti, sourozenci nebo také manželé či manželky – dosud nevstoupili do živého vztahu s Bohem. Právě na ně zacílíme naše modlitby v září 2014.

Již několik let organizujeme v CfaN (Kristus pro všechny národy) spolu s vámi - našimi přáteli a partnery - desetidenní modlitební kampaně. Dostali jsme po nich od vás tolik povzbuzujících svědectví, že jsme se rozhodli naplánovat další modlitební kampaň také na rok 2014.

Bůh nám dal jeden druhého proto, abychom spolu měli společenství a nesli za sebe navzájem zodpovědnost. Každý, kdo se modlí za spasení celé své rodiny, je zcela v souladu s Boží vůlí. Bůh nás do našich rodin umístil právě proto, aby skrze nás byly celé naše rodiny spaseny!

Nevzdávejte se! Modlete se a pevně se držte Božího zaslíbení. Nepouštějte se jich, ať už se vaše situace zdá být jakkoliv beznadějná. Myslete na své příbuzné, modlete se za ně a prokazujte jim Boží lásku. V sázce je jejich věčný osud.

V CfaN jsme plni očekávání ohledně toho, co tyto dva týdny od 15. - 26. září přinesou. Jsme připraveni spolu s vámi promodlit spasení pro vaše i naše rodiny.

 

Zapojit se do kampaně můžete na této stránce.

Zdroj: CfaN informační leták 22. 8. 2014, bonke.net/cfan/cs/

Foto: bonnke.net/fan/cs/


Zpět na zprávy