Hospodin je můj pastýř, nebudu mít nedostatku. (Žalm 23,1)

Pokačujeme - pozvání na region Praha

Pokačujeme - pozvání na region Praha

Jsme téměř uprostřed měsíce června a máme za sebou dosti deštivé i chladné období. Na tento víkend a nejbližší dny je však předpovídáno poměrně slušné teplo a tudíž je to dobrý čas se opět sejít jako církev v rámci regionálního shromáždění v Praze, a to již tuto sobotu 15. 6. 2013 od 10:00 s tím, že to bude jedna bohoslužba.

Naposledy jsme se takto společně setkali na konferenci 11. 5. 2013, kdy jsme měli velmi dobrý čas. Další konference bude uprostřed léta, tentokráte v Banské Bystrici a další region bude až koncem srpna nebo začátkem září 2013. Z tohoto důvodu bych Vás rád všechny povzbudil k hojné účasti na regionu v Praze. Jednak uvidíme, jak se na Novotného lávce vypořádali s následky povodní, ale především a hlavně budeme moci mít společný čas v Boží přítomnosti.

Právě v období před letními měsíci je nutné přijmout preventivní nebeskou vakcínu, aby naše životy byly v souladu s Boží vůlí a i v průběhu léta, dovolených a volného času byly lidmi, kteří zůstávají v ustavičných modlitbách syceni Božími Slovem a opájení Duchem Svatým. Boží Slovo nás povzbuzuje k tomu, abychom byli stateční a silní, zůstávali ve spravedlnosti, pokoji a radosti v Duchu Svatém. Zároveň nás nabádá, abychom se neopíjeli vínem, ale raději se nechali naplnit Duchem Svatým (list Efezským 5:18). I k tomu bude příležitost tuto sobotu, kterou je dobré využít, a proto Vás srdečně všechny zvu právě na sobotní regionální bohoslužbu. Budu se těšit na setkání se všemi Vámi, kteří nebudete litovat času ani peněz a spolu s ostatními vynaložíte úsilí k hledání Boha, protože to je Bohu milé a Bůh odměňuje ty, kdo jej hledají a nejsou leniví.


Zpět na zprávy