Boží království totiž není v řeči, ale v moci. (1. Korintským 4,20)

Pokračujeme – 3.8.2017

Pokračujeme – 3.8.2017

Podle Pána Ježíše Krista je odpovědí na všechny problémy světa: jít, kázat evangelium a činit učedníky po celém světě. Děkuji všem, kteří na tomto cíli pracujete, ať vás požehná Pán.

Často dostávám otázku: „Co je potřeba dělat, aby církev rostla?“ Odpověď je jednoduchá:

1) Kázat evangelium. Podle mého názoru se na Slovensku ještě nikdy tak nekázalo jako teď. Vydáváme osobní svědectví a kážeme osobně na ulicích.

2) Kampaně. Když pozveme pomazaného služebníka (obvykle ze zahraničí), jehož služba je ověřena, uděláme s ním „šňůru“ několika shromáždění. Je to velmi efektivní, na každém shromáždění jsou spaseni lidé. Dávám do pozornosti kampaň s Kanaďanem Johnem Huizingem, který bude mít 9 shromáždění.

3) Neustále zakládat nové skupiny. Když už je sbor větší, není tak snadné posouvat se významně dopředu, neboť tento sbor řeší řadu problémů a musí ošetřit několik oblastí života. Když pracujeme v rámci diaspor a misijních skupin, je zapojeno do této práce větší množství věřících, čímž se trénují a rozvíjejí. Menší skupiny umí dobře zaintegrovat lidi na základě osobní péče a s útoky nepřejících se vypořádávají tak, že jim tyto konflikty dávají porozumět hodnotě evangelia a věřící jsou silnější.

Proto mi nezbývá než říci: „Pokračujeme.“


Zdroj: milost.cz, 5.8.2017


Zpět na zprávy