Odměnou hříchu je totiž smrt, ale Božím darem je věčný život v Kristu Ježíši, našem Pánu. (Římanům 6,23)

Pokračujeme 34. týden

Pokračujeme 34. týden

Je před námi společné regionální setkání sborů celého „pražského“ regionu na sklonku léta, v Domě techniky na Novotného lávce u Karlova mostu, kde bude sloužit senior pastor sborů Milosti v ČR i na Slovensku Jaroslav Kříž, a to již tuto sobotu 24. 8. 2013. Rád bych Vás tímto všechny povzbudil k hojné účasti na Bohoslužbě, kde budeme moci mít společný čas v Boží přítomnosti spolu s bratřími a sestrami z celých Čech.

Právě v tomto období, většinou již po dovolených je to vítaná a důležitá příležitost naplnit se Božím Slovem a povzbudit se do další práci na Pánově vinici. Je důležité, aby naše životy byly v souladu s Boží vůlí a abychom dokázali i v následujícím období přinášet užitek a zároveň zůstávat v radosti a doběhnout svůj běh (Filipským 4:4), protože Pán je blízko. Právě ve Filipis se apoštol Pavel spolu se Sílasem dostali do velice obtížné situace (Skutky 16:22 – 28), ale navzdory okolnostem si nestěžovali, nereptali, ale modlili se a zpívali chvály Bohu a Bůh je vysvobodil. Ať je situace jakákoli, tak má Bůh řešení, a proto je dobré Jej hledat, hledat pravdu Jeho Slova a být co nejvíce v Jeho přítomnosti. Z tohoto důvodu se také setkáváme, abychom se k Bohu přiblížili a uchopili maximu z toho, co On pro nás připravil.  Budu se těšit na setkání se všemi vámi, kteří nebudete litovat času ani peněz a spolu s ostatními vynaložíte úsilí k hledání Boha, protože to je Bohu milé a Bůh odměňuje ty, kdo Jej hledají. Proto si tuto sobotu udělejme čas a přijďme v co největším počtu.

Jinak též opět upozorňuji na možnost sledovat průběh shromáždění v Banské Bystrici na www.milost.tv, kde můžete rovněž nalézt záznamy ze shromáždění Církve víry i KS Milost z různých koutů Čech i Slovenska, jakož i online přenos odpovědí na různé otázky a témata senior pastora Jaroslava Kříže vždy v úterý od 19.00.


Zpět na zprávy