Boží království totiž není v řeči, ale v moci. (1. Korintským 4,20)

Pokračujeme 8.6.2020

Pokračujeme 8.6.2020

„Proto, moji milovaní bratři, buďte pevní a nepohnutelní, rozrůstejte se v Pánově díle a vězte, že vaše práce pro Pána není zbytečná.“ (1.Kor 15,58) 

Současná situace způsobená koronavirusem zapříčinila, že církve přešly na velmi volné tempo nebo úplně vypnuly. Někdo by mohl dojít k názoru, že toto tempo stačí. Je to velký omyl. Úspěšná církev musí žít dynamicky, ve velkém nasazení. Pokud se tempo zvolní, chvíli to vypadá tak, že se neděje nic, ale pak se vyplaví problémy všeho možného druhu, neboť dílo Hospodinovo oslabily a démoni se posílili. Proto všechny povzbuzuji, abyste přehodnotili svůj vztah k Boží práci a nastartovali znovu. Povzbuďte ty, kteří zvlažněli, již není důvod zůstávat mimo shromáždění.

Z tohoto důvodu jsme uvážili, že zorganizujeme konferenci 17. – 19.7.2020 v Banské Bystrici. Možná ještě budou nějaké omezení, možná ne. Každopádně se konference uskuteční. Účast přislíbil Henry Hinn. Shromáždění bude více – začínáme v pátek a končíme nedělí. Bližší informace poskytneme v nejbližších dnech.

Zdroj: milost.cz, 9.6. 2020


Zpět na zprávy