Hospodin zná cestu spravedlivých, ale cesta svévolníků vede do záhuby. (Žalm 1,6)

Pokračujeme - pozvání na konferenci

Pokračujeme - pozvání na konferenci

Je před námi konference, tentokráte uprostřed léta, v Banské Bystrici ve dnech 19. – 21. 7. 2013. V pátek začne konference shromážděním mládeže ve sborových prostorách a v sobotu a v neděli nás čekají probuzenecká shromáždění ve sportovní hale na Štiavničkách. V sobotu to budou 2 bohoslužby od 10.00 a od 18.00 s tím, že mezi nimi proběhnou křty nově obrácených. V neděli pak bude konference završena poslední konferenční bohoslužbou od 10:00. Hostem by měl být i host z Budapešti ze sboru Hit Gyulekezete. Rád bych Vás tímto všechny povzbudil k hojné účasti na konferenci, kde budeme moci mít společný čas v Boží přítomnosti spolu s bratřími a sestrami z celého Česko Slovenska.

Právě v období letních měsíců, uprostřed volna a dovolených je to vítaná příležitost naplnit se Božím Slovem a občerstvit se ve svěží přítomnosti Ducha Svatého. Je důležité, aby naše životy byly v souladu s Boží vůlí a abychom i v průběhu letních měsíců byli lidmi, kteří zůstávají na modlitbách a v Boží přítomnosti. Boží Slovo nás povzbuzuje, abychom se neopíjeli vínem, ale raději se nechali naplnit Duchem Svatým (list Efezským 5:18). I k tomu bude příležitost tento víkend. Všechny Vás srdečně zvu, abychom setrvávali při Ježíšových nohách v Boží přítomnosti. Budu se těšit na setkání se všemi Vámi, kteří nebudete litovat času ani peněz a spolu s ostatními vynaložíte úsilí k hledání Boha, protože to je Bohu milé a Bůh odměňuje ty, kdo jej hledají. Proto si tento víkend udělejme čas a přijďme v co největším počtu.

Pokud náhodou někdo přeci jenom nebude moci ze závažných důvodů přijet, tak může využít příležitosti a sledovat průběh konference na www.milost.tv, kde můžete rovněž nalézt záznamy z našich shromáždění z různých koutů Čech i Slovenska, jakož i online přenos odpovědí na různé otázky a témata pastora Jaroslava Kříže vždy ve středu od 19.00.


Zpět na zprávy