A to svědectví je toto: Bůh nám dal věčný život a ten život je v jeho Synu. (1. Jan 5,11)

Léčení

Velká škola Boží dobroty

logos-liecenie-1.jpg

O Léčeních, která probíhají na mnoha místech v našich sborech v České republice a na Slovensku, se dnes dá mluvit jako o fenoménu, když ne této doby, tak určitě roku 2011.

Kdo by na začátku roku řekl, že přijde čas, kdy budou lidé po stovkách navštěvovat naše shromáždění, aby získali své uzdravení! Kdo by před časem pomyslel na to, že během pár měsíců položíme ruce na více tisíc lidí, kteří pak vydají svědectví o uzdravení ze všech možných nemocí.

Když jsem během posledních týdnů viděl tak velký projev Boží dobroty, uvědomil jsem si několik pravd z písma, které přede mnou náhle ožily. Na jednom místě v Bibli je napsané: „Dělejte dobře všem, ale předně těm domácím z víry.“ Pokud je Bůh dobrý ke všem, o co více k těm, kteří jsou jeho a patří do jeho rodiny. Jsem vděčný Bohu za to, že můžu stát tak blízko jeho dobrotě, soucitu a moci. Jsem vděčný za Svatého Ducha, který hojně přetéká. Je přeci napsané, že Bůh je dobrý ke všem.

Ježíš také řekl, že ti kteří věří a okusili Boží moc a dobrotu, uvidí ještě větší věci. Když Bůh něco dělá a člověk mu přisluhuje, pak se mu zdá, že vše jde tak lehce. Po té co Bůh ukázal tak lehce a tak mocně svou milost a soucit, vím, že před námi jsou mnohem větší věci.

Při každém Léčení cítím a uvědomuji si, že Bůh stojí při nás velmi blízko.

Co se děje na Léčeních, nemá limity! Bůh nemá limity. Věřící nemá limity. Může se stát cokoli! Nejen v oblasti uzdravení a projevu Boží moci, ale ve všech oblastech života církve, rodin nebo jednotlivce. U Boha není nic nemožné a to vše je možné věřícímu!

Další místo v Bibli mluví o tom, že poklad, který nám Bůh dal, máme v hliněných nádobách. Těmito nádobami jsme my sami. Během jednoho Léčení se může každý věřící, který slouží pokládáním rukou na nemocné, nebo i jiný křesťan, který se podílí na takovémto shromáždění, naučit o Boží dobrotě, milosrdenství, soucitu, víře, lásce a Boží moci více, než z mnoha kázaní, která kdy slyšel.

Ježíš lidi nejen vyučoval, ale také je posílal dělat to, o čem mluvil. Dnes můžeme vidět, že to dělá stále. Stále jsou lidé vyučovaní a posílaní dělat mocné činy. Člověk postavený do služby jiným lidem, kterým Bůh prokazuje svoji dobrotu, ví, že je naplňovaný vším dobrým, co k těmto lidem přetéká a co pochází od Boha, který je dobrý.

U Boha není nic nemožné a to vše je možné věřícímu!

Po každém Léčení se cítím jako slabá nádoba naplněna silným a drahým pokladem. Jsem přesvědčen, že každým uzdravujícím shromážděním teče do našich měst, sborů a srdcí živá voda, která se nahromadí, vylije a zaplaví všechna doposud suchá místa. Pak se stane to, co řekl prorok Izaiáš, a tam, kde byla poušť, bude růst rákosí. Skutečností se stane to, co je mnohem slavnější, co jsme ještě nezažili a co doposud bylo jen jako fata morgána.

Při každém Léčení cítím a uvědomuji si, že Bůh stojí při nás velmi blízko. Není daleko od nikoho z nás. Cítím, že se Mu líbí, co děláme, a to mě povzbuzuje, abychom pokračovali a čekali na novou vlnu, která bude určitě větší a slavnější.

Svědectví uzdravených

logos-liecenie-2.jpgMěla jsem kratší nohu, asi o 3 cm. Nemohla jsem rovně chodit a měla jsem s tím problémy. Na Léčení mi ta noha ale dorostla! Když jsem tam sedla na židli, měla jsem kolena jedno výš a druhé níž. Ten pán se modlil a teď mám kolena vedle sebe! Dorostlo to! Viděla jsem to na vlastní oči! Já vůbec nevím, kde vzal ten kus chybějící kosti! Je to úplný zázrak! Moc děkuji!“

Helga

„Trpěl jsem bolestmi skoro po celém těle. Když to vyjmenuji, bolela mě krční páteř, bederní páteř a pak celá levá polovina těla: zápěstí, rameno a koleno. Lékař mi říkal, že už se s tím nedá nic dělat, už jsem moc starý. Během toho Léčení, když na mě položili ruce, všechny bolesti zmizely z 99,9% a věřím, že i ta poslední desetina zmizí. Musím to povědět i svým kolegům v práci, jen ať sem všichni taky přijdou.“

Zdeněk

„O Léčení jsem se dozvěděla z novin a velice mě to zaujalo. Byla jsem odhodlaná přijít a zkusit to. Zaujala mě také ta svědectví lidí, co už tam byli. Přišla jsem s pálením na ledvině. Měla jsem tam cystu o velikosti 90 mm a další cysty na hrudi. Po sedmé návštěvě Léčení se mi cysta na ledvině zmenšila o 2 cm! Byla jsem na vyšetření SONO a pan doktor tomu nemohl uvěřit; říkal, že to musel špatně změřit, že jsem byla špatně natočená. Když se za mě na Léčení modlili, cítila jsem pálení a teplo na hrudi, věděla jsem, že jsou cysty pryč! Také že ano! Byla jsem znovu na vyšetření pro potvrzení výsledku a žádná cysta nikde nebyla! Je to potvrzeno. Jsem tak ráda!“

Iva



Související články

Léčení v Prievidzi|Logos 11 / 2011 | Ján Hudec|Ze života církve
Impressionante 2011|Logos 11 / 2011 | Martin Petr|Téma
Svědectví Miroslava Hýbla|Logos 10 / 2011 | Redakce |Skutečný příběh
Já jsem Hospodin, který tě uzdravuje|Logos 12 / 2010 | Daniel Šobr |Vyučování